Szórakozás

Pólóval hirdetik az LMBTQ+ közösség tagjainak elfogadását magyar hírességek

Kulcsár Edina, Csuti, Köllő Babett és Emci Beauty is részt vesz Pusztai Olivér kezdeményezésében.

Kulcsár Edina, Csuti, Köllő Babett, továbbá Emci Beauty is hirdeti azt a jótékonysági pólókampányt, ami Pusztai Olivér kezdeményezésére indult.

A Pusztai által tervezett pólók megvásárlásával a Háttér Társaság Lelkisegély és Információs Vonalát támogatod, ahol rászoruló LMBTQ+ embereknek és hozzátartozóinak segítenek. A kampány célja továbbá az LMBTQ+ szélesebb körű elfogadása.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

‼️BREAKING NEWS‼️az első merchandising kollekcióm már elérhető a @polomania_hu weboldalan. #linkabioban 25 grafika közül választhatod ki a neked legszimpatikusabbat, teheted össze a kedvenc pólódat szín és fazon alapján! Minden termék megvásárlásával a @hattertarsasag Lelkisegély és Információs Vonalát támogatod, akik rászoruló LMBTQ emberek és hozzátartozóinak segítenek nap, mint nap. Rendeld meg kedvenc mintádat és vonuljunk együtt a @budapestpride -on, adjunk láthatóságot az LMBTQ közösségnek az év minden napján, ne csak július 6-án! Legyél te is részese, hogy a társadalmunk egy nyitottabb és egy elfogadóbb közösség legyen! #me #budapest #hirdetés #mutimitcsinalsz #ig_magyarorszag #gaymodel #imagyar #gayfitness #instamagyar #gayhot #menwithstyle #oliverpusztai #mik #ikozosseg #ikozosseghungary #gay #gayman #instagay #gaymen #gayworld #gayisokay #happy #happiness #mrgayhungary #mrgayworld2019 #magyarinsta #magyarig #instahun #instakozosseg

• Pu s z t a i • O l i v é r • (@oliver_pusztai) által megosztott bejegyzés, Jún 25., 2019, időpont: 11:27 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik