Szórakozás

Kiss Ramónáék egy templomi esküvőt is terveznek ősszel

Most kiderült minden részlet a lagziról.

A Hot! magazin legújabb számában részletesen beszámol Kiss Ramóna és Lékai Máté kézilabdasztár esküvőjéről. Pontosabban a második, nagyszabású ünnepségről, a pár ugyanis titokban házasodott össze előtte, pusztán csak tanúik voltak jelen a polgári esküvőn – amiről, mint kiderül a magazinból, 45 percet késtek. Ugyanakkor Kiss elmondta, hogy a mostani, nagyobb volumenűt tekintik az igazinak.

A mostani volt a buli, a gyűrűt is itt húztuk, ez lesz a házassági évfordulónk is.

Ugyanakkor készülnek egy harmadik, templomi esküvőre is, amit őszre terveznek, egy Lékai által választott kápolnában lesz az esemény. A nászút időpontja viszont erősen kérdéses még, ugyanis elmondták, hogy egyelőre nincs idejük rá. Ugyanakkor a nászajándékokból terveznek egy Alaszka-Hawaii-New York túrát. Az esküvőről és az azt követő buliról számtalan érdekes részlet derült ki a magazin legújabb számából.

  • Lékai nem tudott nyakkendőt kötni, úgyhogy a sofőrnek kellett megkötnie neki útban a lagzira, az ingjéhez pedig a szomszédtól kellett vasalót kérnie.
  • Hajnal ötig tartott a buli. A vége felé Kiss el akarta énekelni férjének a Puszinyuszi című számot, de elfelejtette a szövegét. Váratlan volt a reakciója erre Lékainak.

Megfogott, leültetett egy székre, megszólalt a zene, és elkezdett sztriptízelni nekem.

  • A lagzin egykori Barátok köztös kollégája, Varga Izabella mondott beszédet a pár szülei mellett.
  • A pár saját bevallása szerint nem akart túlzásokba esni a tortát illetően, úgyhogy egy négy emeletes, 120 szeletes meztelen tortát választottak, aminek legalsó szintje málna-passiógyümölcs ízű volt, a felette levő szint étcsokoládé-sós karamella ízű, majd málnakrémes szint követte, teteje meg Sacher volt. Nem túlozták el.
  • Az esküvő előtti éjszakát külön töltötték a hagyományoknak megfelelően, Lékai egy szállodában aludt.

További érdekes részleteket a Hot! magazin új számában találni az esküvőről.

Fotó: Hot! magazin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik