Szórakozás

Dukai Reginát nem motiválja, amikor valaki kiteszi „a kis háját” a közösségi oldalakra

Őt a csinos, sminkben edző lányok motiválják.

Habár elindult egy hullám a közösségi olalakon azért, hogy a természetesség is népszerű legyen és az emberek ne féljenek megmutatni, hogy milyenek valójában, Dukai Regina nincs oda érte.

Számára ugyanis az nem motiváló, ha valaki elfogadja a fölöslegét és még meg is osztja a világgal. És azt is esztétikusabbnak tartja, ha egy lány edzés közben is szép és sminkel.

Megoszlanak a vélemények arról, hogy az Instagramon és a Facebookon kit mi motivál. Nagyon sokan szeretik feltenni, hogy ők bizony nem edzenek, kis háj, smink nélküliség. Engem ez nem motivál. Én azt szeretem, amikor látok egy jó alakú lányt, hogy lemegy edzeni. Látom azt, hogy edzés közben is szép, hogy meg lehet oldani mindent, hogyha valaki így szeretne kinézni. Természetesen nincs azzal probléma, ha valaki smink nélkül megy edzeni. Én nagyon sokszor forgatásról, fotózásról esek be és nem kezdem el lemosni az arcomat. Úgyhogy engem azok a lányok motiválnak, akik ugrálóköteleznek és kiteszik a jó kis bikini body-jukat. Ha fáradtak, ha nem, mennek edzeni

– mondta Dukai Regina a DigiSport S.E.F.T. című műsorában.

Dukai Reginát februárban megműtötték endometriózisa miatt
A modell most beszélt egészségi állapotáról.

Kiemelt kép: DigiSport

Ajánlott videó

Olvasói sztorik