Szórakozás

Tatár Csilla is belevág a kihívásba

Hátha úgy marad.

A műsorvezető úgy döntött, csatlakozik a műanyagmentes július mozgalomhoz a környezettudatosság nevében. Javarészt már ki is találta, hogy mit fog másképp csinálni, de egy-két kérdéses pontja még van a kihívásnak.

Ünnepélyesen fogadom, hogy júliusban nincs több egyszerhasználatos műanyag, a napi rutinomban! Kipróbálom, hátha végleg “úgy maradok”. A saját poharamba kérem az elviteles kávémat, szűrt vizet viszek el magammal otthonról a kulacsomban, nem kérek műanyag zacskót sehol, és ciki/nem ciki, a cuki kis kínaiban vett ételhordómban fogom hazavinni az ételt az étteremből, ha estleg úgy adódna, hogy nem jut időm főzni! (áá, amúgy tök ritkán van ilyen). Mondjuk arra még nincs ötletem, hogy mibe fogom csomagolni a kenyeret, hogy ne száradjon ki, de 1 hónap bőven elég lesz a kísérletezgetésre!

– írta közösségi oldalán Tatár Csilla.

Tatár Csilla: Soha nem használnék fogyitablettát
A műsorvezető elmondta, hogy igazából mivel fogyott le.

A kezdeményezéshez már Liptai Claudia is csatlakozott, aki szerint a sok apró lépés igenis számít.

Ez nem reklám. És mégis az. A Föld bízott meg. Sokszor hiszi azt az ember, hogy ez az egy palack még belefér. Ez az egy szívószál még belefér. Ez az egy zacskó amiben a zöldséget vásárolom még belefér. Én is így gondolkodtam sokszor én sem különböztem. De akarok. Akarok mert a föld az állatok a növények nem tudnak tiltakozni. Nekünk kell segíteni és nekünk kell megtanítani a gyerekeinket tisztelni, becsülni azt amit kaptunk. Minden kicsiben kezdődik úgyhogy kezdjük el ma. Legyen ez a július más!

Kiemelt kép: Instagram/@csillatatar

Ajánlott videó

Olvasói sztorik