Szórakozás

Naomi Campbell úgy marad formában, hogy néha nincs kedve enni több napig

Nem éhezteti magát, csak nem mindig éhes.

Naomi Cambell egy tévéműsornak adott interjút annak kapcsán, hogy hamarosan betölti az 50-et. A szupermodell elmondta, hogy már alig várja, és egyáltalán nem zavarja a kora, ugyanakkor időnként fura helyzetekhez vezet, írja a DailyMail.

Mondjuk meg kell mondanom, picit fura, amikor egy divatshow-t csinálok és a barátaim lányai közt vonulok. De abszolút élem ezt is, szerintem fantasztikus, rengeteget segítenek. Egy csomót kellett rohangálnom, meg visszatérnem a fináléra, sok lépcső van, hallom, hogy valakik mondják, hogy segítenek, felnézek, és a lányait látom a barátaimnak. Különleges érzés, mert rengeteget segítettek az anyjuk, amikor fiatalabb voltam.

Az is szóba kerül, hogy hogyan képes ennyire jó formában lenni ennyi idősen is. Cambell trükkje viszonylag egyszerű, nem mindig van kedve enni.

Akár több napig is képes vagyok működni evés nélkül. Akkor eszek, ha kedvem van hozzá. Nem éheztetem magam. Viszont ha végig akarok csinálni egy napot evés nélkül, akkor szimplán csak vizet és üdítőt iszok egész nap. Ha meleg van, néha nincs kedvem enni, csak üdítőt inni, mert túl nagy a forróság.

Kiemelt kép: Mike Marsland/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik