Szórakozás

Tihanyi-Tóth Csabát megviselte a Barátok Közt forgatása

Igaz, évekkel ezelőtt volt már nehezebb is.

Az RTL Klub sorozatának Novák Lacija nehéz időket él. Kiderült, hogy él az anyja, aki vissza is tért az életébe, de az asszony súlyos beteg. A történet pedig Tihanyi-Tóth Csabát is megviseli, annak ellenére, hogy idős szülei a valóságban nagyon is jó egészségnek örvendenek.

Tihanyi Tóth Csaba egy lakás árát elveszítette a szerencsejáték miatt
A Barátok Közt színésze évekig függő volt.

Nem volt egyszerű forgatni ezt a szálat, hiszen nagyon kettős, sok örömmel, ezzel együtt rengeteg vívódással járt. Kemény lehet, amikor valaki, aki ötven évig úgy élt, hogy azt hitte, árva, hirtelen megtudja, hogy mégsem az. Rengeteg kérdés merül fel benne, hogy hol volt eddig az anyám, miért nem keresett. Erre rá jön, hogy kiderül, az asszony beteg, rákos. Kemény helyzet lehet

– magyarázta a Blikknek a színész, aki azt is elmondta, hogy korábban volt már nehezebb helyzetben is.

Ahogy említettem, nem volt egyszerű lelkileg ez a forgatási időszak, de nyolc évvel ezelőtt egy még keményebb és drámaibb történeti szálat kapott Novák Laci. Akkor a fia meghalt autóbalesetben, amely történet – bevallom – alaposan megviselt. Akkor született ugyanis az én kisfiam is, így bármennyire is próbál az ember nem párhuzamot vonni a forgatás és a való élete között, nehéz volt elvonatkoztatni.

Kiemelt kép: Facebook/Barátok közt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik