Szórakozás

Tom Hanksnek nem adtak sört egy fesztiválon, mert nem tudta bizonyítani, hogy elmúlt 21

Az ügy pár hónapja történt a 62 éves színésszel a Coachella fesztiválon.

Egészen hihetetlen sztorit mesélt el Tom Hanks legutóbb a Graham Norton Show-ban, ugyanis mint kiderült, a színész épp a Coachella fesztiválon volt feleségével, aki fellépett aznap a kaliforniai zenés eseményen, mikor a nagy melegben megszomjazott, és kérni akart egy hideg sört az egyik italpultnál.

Odamentem kérni, köszöntem az eladó lánynak, ő aztán felismert, »Ó, Tom Hanks!«. Mondtam, kérnék egy pohárral, mire a lány: »Persze, uram, kérhetnék előbb egy korát igazoló karszalagot?«, mire én: »Először is, láthatóan tudod a nevem, másodszor, csak egy sört szeretnék, mit kell igazolnom?«. Erre elmagyarázta, hogy anélkül nem adhatja, míg nem erősítem meg a koromat hivatalosan. Mondták, hogy legalább egy kilométerrel arrébb van a karszalag-osztó. De nem, akkor is mutassam. Én meg: »Nem mintha nem tudnád, ki vagyok, de szörnyű kimondani, 62 éves elmúltam, nagyon szeretném azt a sört!«. Egyszerűen a hölgyek nem adhatták ki nekem, mert nem volt nálam a karszalag, hogy elmúltam volna huszonegy éves

– mesélte Hanks, végül ő nyert, mert sikerült sört szerezni:

Aztán addig nem volt söröm, míg valaki nem szerzett nekem egy „elmúltam 21”-karkötőt. Végül odajött hozzám a menedzser, hogy kicsit megrémültek tőlem a munkatársak, de értsem meg, akármennyire sajnálja, ha kiadja a sört, őt kirúgják. Én meg mondtam, hogy ez nagyszerű sztori lesz a Graham Norton Show-ban!

Kiemelt kép: Dave J Hogan/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik