Szórakozás

Betörő költözött Halle Berry házába, és rendőrt is hívott, hogy mit akarnak ott a színésznő kertészei

A pofátlanság csúcsa, ahogy az 59 éves férfi elfoglalta a színésznő házát.

Az amerikai TMZ hírportál információi szerint egy 59 éves férfi beköltözött Halle Berry egyik Los Angeles-i házába, és csak most rakták ki onnan a rendőrök, miután ő maga hívta ki őket, mondván Berry kertészei megpróbálták kiüldözni a „saját házából”.

A férfi először január környékén tűnt fel a birtokon, de akkor elüldözték a kertészek, néhány hónappal később már egy lakatossal próbált bejutni, mondván, ez az ő háza, csak nincs meg a kulcs, ezt pedig bizonyította is a szakembernek hamisított papírokkal.

Később kicseréltette a zárat, majd felhívta a rendőröket, hogy távolítsák el a házából Berry alkalmazottait, mert semmi okuk nincsen arra, hogy ott legyenek.

A kiérkező rendőröknek az 59 éves Eugene Griffin meg is mutatta az általa hamisított papírokat, de a járőrök gyorsan levágták, valami nagyon nincs rendben a dologgal. A férfit bevitték az őrsre, és 36 ezer dolláros óvadék fejében szabadulhat, ami hazai árfolyamon kicsivel több mint 10 millió forintot jelent.

Berry a lapnak megerősítette, fogalma sincs, ki ez az ember, a betörő pedig annyit mondott, ő sem tudta, kié a ház, pusztán szerencsét próbált. Nem ez az első hasonló eset az Oscar-díjas színésznővel: 2011-ben egy férfi egészen a konyháig merészkedett, Berry pedig a tükörben látta meg, hogy valaki épp mögötte ácsorog. A rendőrök végül azt a férfit is elvezették.

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik