Szórakozás

Vasvári Vivien állítása szerint azért ment ki a bokája, mert összeverekedett egy „migránssal”

Vélhetően külföldi férfiak zaklatták elmondása szerint.

Vasvári Vivien Instagram-sztorijai közt beszélt arról, hogy rosszul indul a napja, mert két órát aludt és kiment a bokája. Később követői érdeklődésére elmondta azt is, hogyan. Állítása szerint összeverekedett valakivel, akire csak „migránsként” hivatkozik.

Írtatok, hogy mi történt a lábammal, egy migráns emberkével összeverekedtem tegnap. Aztán kiment a bokám. Ez van, nagyon fel van dagadva, nagyon fáj, olyan, mintha egy szalag el lenne szakadva. Nem tudom, hogy ezek az emberkék mit gondolnak magukról, hogy idejönnek, ‘oszt ők szarják a spanyol viaszt, de egyszerűen undorító volt.

Elmondásából kiderül, hogy egy vélhetően külföldi férfi társaság zaklatta.

Jöttek ránk a buliba, próbáltak fogdosni, mit képzelnek ezek magukról, most őszintén, menjenek vissza oda, ahonnan jöttek.

Úgy tűnik, többen kifogásolták a sztorijait, különösen a „migránsozást”, jó eséllyel azon az alapon, hogy ez nem egy specifikusan bevándorláshoz kapcsolódó jelenség a budapesti éjszakában, továbbá szimplán csak turisták is lehettek, mivel később egy újabb sztoriban ezt mondta:

Ez a sok süket duma, hogy én miért migránsozok le itt embereket, figyeljetek már, foglalkozzatok a saját dolgaitokkal, jó? Aztán hadd mondjak olyan véleményt, amilyent én akarok, jó?

A videókat Vasvári Instagram-sztorijai közt lehet megnézni korlátozott ideig, ugyanis 24 óra után törlődnek.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik