Szórakozás

Demcsák Zsuzsa: Az én fejemben fordult meg először a házasság

A műsorvezető és indiai férje szerint mind a hét életüket egymással fogják tölteni.

Múlt héten a fél ország ledöbbent, amikor kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása alatt megismerkedett egy indiai férfivel, akibe nem csak beleszeretett, de össze is házasodtak. Habár az egyelőre még mindig zavaros, hogy hivatalosan milyen fázisban van a kapcsolat.

Demcsák Zsuzsa új férje indiai és Krishannak hívják
Megházasodott a műsorvezető, brékingel a Story magazin.

A lánykérés ugyanis megvolt, karikagyűrű is került a tévés ujjára, férjnek és feleségnek szólítják egymást, de a ceremóniára csak jövő márciusban kerülhet sor Indiában és Magyarországon is, ezért valószínűsíthető, hogy a papír egyelőre nem köti össze őket.

Demcsákot azonban ez nem zavarja, a Mokkában önkívületi állapotban áradozott kapcsolatáról és párjáról, akit tökéletesnek tart.

Naponta nagyjából 20 órákat beszélünk telefonon. A forgatás alatt ismerkedtünk meg, a produkció másik oldalának dolgozott és egyszerűen csak elkezdtünk beszélgetni egymással. Az én fejemben fordult meg először a házasság. Annyira egyértelmű volt, hogy mi együtt leszünk, hogy nem volt kérdés. Ő meg azt mondta, hogy igen, mi az életünket le fogjuk egymással élni. Sőt, hét életünket, merthogy a hinduk szerint hét életünk van

– mesélte Demcsák.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik