Szórakozás

Michelle Williams a Dawson és a haverokban szereplést gyárban dolgozáshoz hasonlította

Nem is tévézett miatta évekig.

Michelle Williams neve olyannyira összenőtt a független és presztízsfilmekkel, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy a Dawson és a haverokból indult. Nem mintha annyira ciki dolog lenne, szimplán csak annyira gyökeresen más dolgokat csinált azóta. Nemrég újra visszatért a tévébe a Fosse/Verdon című FX minisorozatban, a Variety pedig sorozatsztárokat ültetett le egymással interjúzni. Williams például Patricia Clarksonnal beszél, ahol szóba került a sorozat, ahonnan az ausztrál színésznő indult. Hihetetlen tanulságos élménynek nevezte, de azért utána nem akart újra sorozatban szerepelni hosszú évekig miatta.

Nagyon más fajta sorozat volt. 22 epizódot csináltunk évente, kaptál egy forgatókönyvet, nagyjából az utolsó pillanatban, meg zéró inputot. Kemény volt, olyan volt picit, mintha egy gyári meló lett volna. Nagyon sablonos volt.

Ez a fajta input hiánya volt az, ami miatt félt egyenesen sorozatozni, mert a filmekben sokkal több visszajelzést és instrukciót kapott a karakterét illetően.

Nem hiszem, hogy csináltam bármilyen sorozatot azóta mostanáig, mert féltem az input hiányától.

Kiemelt kép: Gotham/FilmMagic

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik