Szórakozás

Joe Jonas véletlenül majdnem csókolózott Sophie Turner dublőrjével

A Trónok harca forgatáson összekeverte a színésznőt a beugrójával.

Sophie Turner a Nova’s Smallzy’s Surgery című rádióműsornak adott nemrég interjút, ahol elmesélt egy vicces sztorit a Trónok harca forgatásáról, számol be róla a DailyMail. Turnernek volt a sorozatban egy dublőrje, aki az olyan jeleneteknél ugrott be helyette, amiket több szögből is felvettek, de nem volt a színésznőnek sora bizonyos beállításoknál, csak állnia kellett volna. Ilyenkor, hogy ezeknél ne kelljen azért jelen lennie a színésznőnek, hogy egy helyben álljon a háttérben, vagy elsétáljon valahol, vagy bármi olyant csinálnia, amihez kell az arca közelről, vagy a hangja, gyakran alkalmaznak embereket, akik hasonlítanak távolról az adott sztárra.

A Trónok harcában volt egy dublőröm, aki beugrott helyettem időnként az olyan jeleneteknél, aminél több különböző felvétel is készült, és annyira hasonlított rám, hogy őrület. Még Joe is odament hozzá egyszer és megpróbálta megcsókolni, aztán kapcsolt, hogy ó, bocsánat, te nem Sophie vagy, tévedtem.

A Trónok harcában egyébként Megan Parkinson volt a beugrója, aki az Instagram-fotói alapján nem igazán hasonlít rá, mi mondjuk véletlenül se kevernénk össze őket soha.

Kiemelt kép:  Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik