Szórakozás

Háborús bűnnel ér fel ez a törpe sarkú flip-flop a Balenciagától

Találkozunk Hágában!

A Balenciaga lassan már hírhedt arról, hogy egyre rondább és képtelenebb dolgokat gyárt, ami láttán sokakban merül fel a kérdés, hogy vajon ki a halál akarja ezeket hordani. Most viszont túlmentek minden határon. A divatcég ugyanis bemutatta új, őszi kollekcióját, ami között akad egy darab, ami olyan, mintha kifejezetten az lett volna a cél, hogy megalkossák a legrondább dolgot, amit valaha is összehoztak. Ez pedig nem más, mint egy egészen pici sarkú flip-flop papucs. Egy nem annyira magas, sőt, kifejezetten alacsony sarkú flip-flop!

Balenciaga

Ha azt gondolod, hogy termékfotón biztos rondább, mint valaki a lábán, természetesen tévedsz, mert semmi sem olyan ronda, mint ez a cipő bárki lábán.

Balenciaga

Ráadásul a világ legkényelmetlenebb, leghordhatatlanabb darabjának néz ki, ami kép alapján folyamatosan csak másodpercekre van attól, hogy kitörjön a sarka, viszont ez esetben csak javítana a papucs esztétikáján. Ráadásul egy vagyonba kerül! 650 dollár, vagyok 180 ezer forint az ára. Ami szerencsés, tekintve, hogy így majd ritkábban futunk bele gyanútlanul egy ilyenbe az utcán. Abban az esetben a tervezőinek a hágai Nemzetközi Bíróságon a helye.

Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik