Szórakozás

Pachmann Péter picit összezavarta Galambos Lajost a vádalkuval, aki ártatlannak vallja magát

A zenész szerint ő nem követett el bűncselekményt.

Galambos Lajos volt a Mokka egyik meghívott vendége, és a mulatós zenész nemrég történt rosszulléte állt a beszélgetés középpontjában, és persze a bűncselekmény, amivel vádolják a zenészt. Majd a diskurzus vége felé közeledve, Pachmann Péter felvet egy érdekes mondatot:

Korábban elutasítottad a vádalkut, új bíró van, és azt mondtad, a vádiratban rendeződnek bizonyos passzusok, akkor akár hajlandó is lennél rá

— fogalmaz a műsorvezető, amire Lagzi Lajcsi igennel is válaszol, és így folytatja:

Ez így van, ez azért van így, megmondom, miért van így, mert elegem van ebből az egészből. Én zenészként váltam ismertté, nem akarok ezzel az üggyel foglalkozni

— erősíti meg Galambos, mire Pachmann felvilágosítja, hogy akkor valamit el is kell ismernie, hiszen az a vádalku lényege. Itt vált a zenész, mondván, ő nem tud vádalkuról beszélni:

Ez a vádalku nem tudom hol jelent meg. Én vádalkuról nem tudok beszélni. Én azt várom el az ügyészségtől, hogy korrigálja a vádat, a ténynek megfelelően. A bíró úr azt mondta, hogy amit a vádirat állít, az nem szentírás. Azt gondolom, hogy ez a megjegyzés, önmagában komoly dolog. Én nem követtem el semmilyen bűncselekményt.

Megkérdezték, mit korrigálna a zenész, aki elmondta, erről most nem akar beszélni.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik