Szórakozás

Film készül Meghan és Harry esküvőjéről, a hercegné apjának nagyon nem tetszik

Thomas Markle szerint túl negatívan ábrázolják a filmben, és valótlanságokat mutatnak be.

Film készül Meghan hercegné és Harry herceg királyi esküvőjéről a Lifetime jóvoltából. Kijött hozzá nemrég egy rövidebb jelenet némi promózás gyanánt, ami nem nyerte el Meghan apjának, Thomas Markle-nek a tetszését. A jelenetben például azt látjuk, hogy Markle hívást intéz Meghanékhez, ahol a paparazzi fotókról is szó esik, amiket az apa minimális pénzért kiszivárogtatott a sajtónak.

Thomas Markle-t ugyanisa anno ruhapróba közben fotózták le paparazzik, miközben esküvői öltönyt próbált. A látszólag spontán fotókat ő maga rendelte meg, személyes támadásnak gondolja a filmet, ezt a TMZ-nek erősítette meg:

szerinte valótlanságok vannak a jelenetben, például szívrohama helyett szívelégtelenséget emlegetnek vele kapcsolatban, az esküvőre pedig nem tudott volna elmenni egészségügyi állapota miatt.

A videóban a Harry-t alakító színész megjegyzi, nem kellett volna paparazzikkal üzletelnie Markle-nek, majd a Meghant játszó színésznő is elmondja, most milliók előtt kell egyedül az oltár elé sétálnia.

Kiemelt kép: Gareth Fuller – WPA/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik