Szórakozás

Galambos Lajos eszméletvesztésének okára próbálnak rájönni az orvosok

További kivizsgálások várnak a zenészre.

Lagzi Lajcsi nem tudott részt venni a pénteki tárgyalásán, mert a bíróság épületében összeesett és mentő vitte kórházba. Egy napig tartották az intézményben, de egyelőre nem derült ki, hogy mi a probléma forrása.

Blikk: Lagzi Lajcsi összeesett a bíróságon, mentő vitte kórházba
Szúrt a mellkasa és nem érezte jól magát.

Sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de hálás lehetek az ügyésznőnek, hogy két egymást követő napon kellett vele farkasszemet néznem, mert így időben ütközött ki az eddig ismeretlen egészségügyi problémám. Még nem azonosították, de belgyógyászati jellegű, és az eszméletvesztés volt az intő jel. Égbe szökött a vérnyomásom! Még a mentőben is 194 volt, majd órákig nem ment 150 alá, pedig szuper-vérnyomáscsökkentő injekciót is kaptam. Szombaton hazatérhettem, de vissza kell mennem, mert speciális vizsgálatok várnak rám. Már túl vagyok az CT-n, az MR-en és egy átfogó belgyógyászati szűrésen. Gyógyszereket kaptam, s a főorvos megkért, kerüljem a stresszt, mert ez lehetett a rosszullét kiváltó oka

– mondta a Blikknek Galambos Lajos, aki úgy döntöttök – feleségéhez hasonlóan – a továbbiakban ő is távol tartja magát a tárgyalásoktól.

Az új büntetőeljárási törvény nekem is lehetőséget ad arra, hogy a bíróságra ne kelljen bejárnom, és ezt ki is használom majd, mert még szeretnék élni, de a június végi napra elmegyek, hiszen az annak a tárgyalásnak lesz a pótlása, amelyen részt akartam venni, csak mentőt kellett hívni.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik