Szórakozás

Elton John nem szerette volna, ha kimaradnak a róla készült filmből a drogok és a szex

Rövidesen bemutatják az Elton John életét feldolgozó Rocketmant, amiben a Kingsman-filmek sztárja, Taron Egerton játsza a poplegendát. John most a The Guardiannek írt egy esszét a film elkészüléséről, amiben elárulja, hogy sokat harcolt azért, hogy ne maradjanak ki a filmből azok a részek, amik miatt tizennyolcas karikát kapott a film.

Néhány stúdió szerette volna, ha háttérbe toljuk a szexet és a drogokat, hogy a film megússza a csak felnőtt besorolást. De én nem olyan életet éltem. Nem akartam feltétlenül egy filmet tele drogokkal ész faltól-falig szexszel, viszont mindenki tudja, hogy elég sok toltam mindkettőt a 70-es és 80-as években, szóval nem láttam értelmét annak, hogy csináljanak rólam egy olyan filmet, ami azt sugallja, hogy minden koncert után csendben visszamentem a szállodai szobámba egy pohár tejjel és a Bibliával.

John a Sunnak elmondta a People beszámolója szerint, hogy teljesen elégedett a végeredménnyel.

Ha az embereknek nem tetszik, vagy rossz kritikákat kap, vagy egy dollárt se csinál a kasszáknál, akkor is ez az a film, amit mindig is akartam, és nekem csak ez számít.

A film egyébként álló tapsot kapott a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol a világpremierje volt.

Kiemelt kép: Tristan Fewings/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik