Szórakozás

Paris Hilton új klipjében van minden: domina maszk, meztelen svédasztal test, Kim Kardashian

Korábban írtunk róla, hogy Paris Hilton újra megpróbálkozik ezzel a zene dologgal, és visszatérő videójában Kim Kardashian is szerepelni fog a videójában.

Hát megérkezett a dal és a klip, és bár tényleg szerepel benne Kardashian, de gyakorlatilag csak két rövidebb snittben, messze nem annyit, hogy ekkora legyen a szereplése körül a felhajtás. Cserébe feltűnik a klipben az UFC harcos Chuck Liddell, Chester Lockhart énekes, Nebraska és Derrick Barry személyében két volt RuPaul’s Drag Race induló, továbbá Nikita Dragun, Juanpa Zurita, és Vitaly Zdorovetskiy youtuberek. Meg egy meztelen férfi, akinek a testén svédasztal van, meg domina maszkos férfi, világító napszemüvegek, és egyéb értelmetlen, de látványos dolgok.

A klip leírása szerint a klip egy szatirikus képet kapunk napjaink VIP klubjairól és a közösségi médiáról. Amikor két kamu Instagram modell belép a klubba és felrakják az Insta-szemüvegüket, egy másik világban találják magukat van bulikkal, szép emberekkel, pezsgőzéssel, arcoskodással, meg pénzszórással – miközben a néző láthatja, hogy valójában mi is történik a szelfik, filterek, kamu követők, és lájkok világában.

via GIPHY

Mi arra jutottunk, hogy vagy nem teljesen érte a klip rendezője, mi is az a szatíra, vagy csak nagyon rossz benne. Meg nem teljesen világos, hogyan illik ez az egész egy számhoz, ami arról szól, hogy Paris Hiltont fel akarja szedni egy rakás férfi, de ő csak a legjobb barátnője seggét tudja csak bámulni. Egy picit most visszasírjuk a Stars Are Blindot.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik