Szórakozás

Josh Brolin az Andrássyn poénkodott, hogy George Clooney mindenhol ott van

A Bosszúállók Thanosa egy ideje már Budapesten forgat.

Forog a Dűne című film, Josh Brolin pedig szabadidejében igyekszik bejárni Budapestet, legutóbb a Nyugati aluljáróban bukkant fel, de az Andrássy úton is észrevehették a szemfülesebbek.

Utóbbi helyszínről fotót posztolt, ahol megtalálta magának George Clooney-t pár poénnal — ezt a képet például Brolin felesége csinálta, a színész pedig úgy írt erről posztot, mintha Clooney nem kizárólag egy plakát lenne:

Ezt a fotót Kathryn lőtte rólunk az Andrássy úton. Épp mentünk egy étterembe, mikor George mondott valami poénosat. Nem tudom, mi volt az, de próbáltam komoly arcot vágni, mert mindig ezt csinálja ilyenkor. Itt már rohadt fáradt voltam: a gyerek sírt, meleg volt, és George meg akart állni a Nespressónál. Nem értettem, hogy miért, és azt gondoltam, megint viccel, de KOMOLYAN BE AKAR MENNI? Ő a barátom, de ez az egész kibaszott kávés dolog kezd felhúzni. Úgy értem, ott van MINDENHOL. Én értem, hogy próbálunk jelet hagyni a világban, de hagyjunk valamit a többieknek is. Én majdnem belevágtam egy fagyasztott kaja bizniszbe, szerintem óriási lett volna. De marha nehéz eladni fagyasztott kaját öltönyben. Esetleg henteskötényben, de úgy meg nem leszel szexszimbólum, érted. Nézzétek, én szeretem őt, eljött meglátogatni, de basszameg. Nem akarok többé erről beszélni

— zárta agymenését Thanos.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2019, időpont: 12:19 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/joshbrolin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik