Szórakozás

Válófélben vannak a szülők, miután a fiatal lányuk az apja borotváját használta

Lehetséges, hogy egyetlen rossz döntéssel romba döntötte szülei több évtizedes házasságát egy fiatal amerikai nő. A huszonéves egyetemista, kétségbeesett bejegyzést tett közzé a Reddit közösségi portálon, hogy segítséget kérjen – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A fiatal nő leírja, hogy szigorú, vallásos neveltetést kapott, ezért visszahúzódó, félénk kamasz volt, ám miután egyetemre ment, és elköltözött otthonról, igyekezett a legteljesebben megélni a szabadságot. A szülei úgy nevelték, hogy a házasság előtti szexuális élet helytelen, ezért az egyetemen egyik első dolga volt, hogy elveszítse a szüzességét és aktív, változatos szexuális életbe kezdjen.

Egy egyéjszakás kaland során a fiatal nő nemi herpesszel fertőződött meg. Azt írja, a fertőzés eleinte rettenetes volt, de a gyógyszeres kezelés gyakorlatilag megszüntette a tüneteket, és az orvosa azt mondta neki, nagyon valószínűtlen, hogy átadhatja másoknak a betegséget.

Amikor tavaly karácsonykor a lány hazament a szüleihez, megtudta, hogy lesz egy házibuli, amin ott lesz az a srác is, akibe középiskolásként bele volt zúgva. Szinte semmi ideje sem volt elkészülni, de úgy döntött, ad magának egy esélyt, hátha összejöhet a fiúval.

Nem volt nála borotva, ezért az apja egyik eldobható borotváját vette kölcsön, hogy a lábait és az intim testtáját szőrtelenítse. Mivel nagyon sietett, egy kis helyen meg is vágta magát.

A sráccal végül nem történt semmi, a nő pedig el is felejtette volna az egész történetet, de néhány héttel később, teljesen kétségbeesve hívta fel az anyja. Elmondta neki, hogy az apjával nagyon megromlott a kapcsolata, válófélben vannak, miután kiderült, hogy az apjának nemi herpesze van. Bár az apa tagadja, a lány anyja biztos benne, hogy a férje megcsalta, hiszen másképp nem kaphatta el a fertőzést. A lány beszélt az apjával is, aki neki is azt mondta, hogy soha sem volt hűtlen, nem érti, hogyan fertőződhetett meg.

A lány teljesen összetört, nem tudja, mi tévő legyen. Megtudta, hogy

szinte lehetetlen, hogy valaki nem szexuális aktus során kapja el a betegséget.

Mégis ott van benne a kétség, hogy az apja talán attól a borotvától fertőződött meg, amivel ő megvágta magát.

A lány szülei azóta külön költöztek, ő pedig nem tudja, mitévő legyen, ahogy azt sem, hogy hihet-e az apjának. Attól pedig retteg, hogy elmondja a szüleinek a történteket, hiszen ők még mindig azt gondolják róla, hogy szűz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik