Szórakozás

Future 5 éves gyereke egy Rolexet kapott születésnapjára

A népszerű amerikai rappernek, Future-nek öt gyereke van öt különböző nőtől, az egyik például Ciarától, akivel egy év eljegyzés után szakított az énekesnő exe hűtlenségének hála. Közös gyerekük a hétvégén betöltötte az ötödik életévét, az apjáról elnevezett Future pedig egy egészen furcsa ajándékot kapott a rappertől, egy drága karórát, ezt pedig egy Meek Mill idézettel kürtölte világgá Instagramon.

Volt valami abban a Rolexben, amikor először hozzáért a csuklómhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

“It was somethin bout that rollie when it first touched my wrist” -Meek

Future Hendrix (@future) által megosztott bejegyzés, Máj 19., 2019, időpont: 6:35 (PDT időzóna szerint)

Közben Ciara férje, a sportoló Russell Wilson is megosztotta saját köszöntését, aki gyakorlatilag a kezdetek óta neveli sajátjaként Baby Future-t, ő egy picit érzelgősebb poszttal készült.

A pillanattól, amikor öt évvel ezelőtt megérkeztél a világomba, megváltoztattad az életemet és a szívemet. Te vagy a legnagyobb ajándék, amit Istentől kérhettem! Örökké szeretni foglak, vezetni, tanítani, és törődni fogok veled. Boldog ötödik születésnapot Future! Russ papa szeret téged!

Az internetnek rögtön szemet szúrt a két reakció közti különbség, vicces posztokkal reagálva rá.

Baby Future az apja házában, amikor A Mancs őrjárat DVD-t kérte szülinapjára, de kapott helyette egy Swarovski kristályos fejkendőt.

Kiemelt kép: Prince Williams/Wireimage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik