Szórakozás

Emilia Clarke elmondta véleményét a Trónok harca utolsó részéről

Hivatalosan is véget ért az HBO sikersorozata.

Emilia Clarke az Entertainmet Weekly-nek adott interjút, amit azonnal ki is dobtak a netre, miután a sorozat utolsó epizódját leadták a tévében. A színésznő hosszasan beszélt a fináléról és karakteréről.

Kőkemény spoilerek következnek, szóval aki nem tart itt a sorozatban, ne nagyon olvasson tovább.

Amikor először olvasta a forgatókönyvet, így reagált:

Mi? Mi? Mi? Mi? Ez kibaszottul a semmiből jött. Engem lenyűgözött, nem láttam előre, hogy ilyesmi történhet. Rohadtul küzdeni kellett a szkript elolvasásával. A karaktered hozott egy döntést, és ahhoz kell igazodnod. Egy színész soha ne aggódjon azon, hogy a karaktere mivé válik. Mindannyiunknak hatalmas az az oldala, amit elrejtenénk legszívesebben. Tíz év munka után pedig csak azt tudom mondani, logikus volt Daenerys sorsa. Mi várna még rá? Megpróbáltam agyalni, mi lehetne a vége. Szerintem az nonszensz, hogy mostantól teát főzögetne, sütit sütne. Ez nem fog megtörténni, ő egy Targaryen.

Clarke amúgy számított arra, hogy Daeneryst megölik:

Gondoltam, hogy meg fog halni. Egy nagyon gyönyörű és megható finálé lett. Remélhetőleg látni lehet az utolsó jeleneteiben néhány dolgot: hogy sebezhető, hogy még mindig ott az a kislány, akit az első részben megismertünk. De hiába van ott, Daenerys nincs többé. De mindezek után is azt mondom, én az ő oldalán állok. Nem tudnék nem így tenni.

Nektek hogy tetszett a finálé?

Sophie Turner identitásválságba került a Trónok harca finálé után
Kicsit örül, hogy végre kiléphet Sansa Stark bőréből.

Kiemelt kép: Vera Anderson/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik