Szórakozás

Emilia Clarke-ot Beyoncé miatt aggasztotta a Trónok harca vége

Emilia Clarke, a Trónok harca Daenerys-e gigainterjút adott a New Yorkernek, amiből kiderül, hogy mi aggasztotta a leginkább a sorozat végén, továbbá abban, hogy a karakterével mi történik. Mint a legtöbbünk, őt is az aggasztotta, hogy mit gondol róla Beyoncé. Clarke az idei Oscar egyik afterjén találkozott az énekesnővel, ahol már tudta, milyen véget ér és alig bírta magában tartani. Beyoncé ugyanis váratlanul odament hozzá rajongani.

Szűzanyám, annyira csodálatos megismerni téged. Szerintem zseniális vagy.

A színésznő azt tette, mint amit mindenki csinált volna hasonló helyzetben, és elkezdett zokogni, küszködve azzal, hogy értelmes mondatokat alkosson. Elmondta, hogy nagy rajongója, volt már koncertjén, de valójában nem ez volt, amit igazán mondani akart.

Legszívesebben csak azt kiáltottam volna: kérlek, kérlek kedvelj azután is, hogy a karakterem tömeggyilkos diktátorrá változik! Kérlek még ezután is gondold azt, hogy mesésen képviselem a nőket.

Egyelőre még nem tudjuk, hogy a popsztár mit gondol a fináléról és az azt megelőző nagy fordulatról, izgatottan várjuk, hogy megnyilatkozzon róla.

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images, The MS Society

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik