Szórakozás

Pápai Joci elmondta, hogy érzi magát a kiesés miatt

Kedd este elrajtolt a 2019-es Eurovízió, aminek első elődöntőjében lépett színpadra a Magyarországot képviselő Pápai Joci. Ő ugyan történelmet írt azzal, hogy másodszorra is kijutott a versenyre, de a 2017-es szereplésével ellentétben, most nem tudta sikerre vinni a versenydalát. Olyannyira nem, hogy még az elődöntőn se jutott túl.

Kiesése mindenkit meglepett, most pedig végre ő is megszólalt:

Magyarország! Nagyon jól esik, hogy ennyien támogattok és mellettem álltok… hihetetlenül jó érzés az, hogy most nem érzek mást csak szeretetet és bíztatást! Üzenném mindenkinek, hogy nagyon jól vagyok.. Én mindent kiadtam magamból a szinpadon tegnap! Számomra ez a legfontosabb! Semmi tartalék nem maradt se a torkomban, se a szívemben!!! Küzdöttem a hazámért minden erőmmel!!!

– kezdte Pápai Joci, aki érezhetően nem elégedett a verseny alakulásával.

Az, hogy előbb véget ért sajnálom, de ezzel kapcsolatban a véleményemet megtartanam magamnak mivel őszinte ember vagyok és nem akarom ezt csűrni csavarni tovább, de egy biztos, az üzenet eljutott…..!!! Most viszont szeretnék végre Magyarországra jutni, szeretném átölelni a gyerekeimet, magyaros ízeket érezni és a feleségem mellé feküdni! Jelenleg csak erre vágyom!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joci Pápai (@papaijoci) által megosztott bejegyzés, Máj 15., 2019, időpont: 3:04 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@papajoci

Ajánlott videó

Olvasói sztorik