Szórakozás

Orvosi kezelés alatt áll Bíró Ica a kilakoltatás után

A végrehajtás óta egy hét telt el, a Metal Lady lelkét megviselte az ügy.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Bíró Icát kilakoltatták budai otthonából, illetve egy másik ingatlanból is a moratórium lejárta után. Ugyan lelkes barátok és ismeretlenek próbálták akadályozni a rendőrök és a végrehajtók munkáját, de végül a két ingatlanból elkezdték kipakolni a Metal Lady cuccait.

A Fókusz legutóbbi adásában fény derült arra, hogy mihez kezdett azóta Bíró Ica, jelenleg egy harmadik ingatlanjában lakik, ami tömve van a holmijaival:

Eléggé rossz passzban vagyok. Nem egy nagy élmény, mikor egy nap kétszer is megfeszítenek. Idegileg azért ki vagyok készülve, orvos kezel idegösszeomlással és más dolgok is vannak. Azt mondta, akkor fogok meggyógyulni, ha van pihenés és relax

— fogalmazott Bíró, aki szerint jogtalanul vették el ingatlanjait, hiszen az árverési vevők nem fizettek időben.

Könyörgöm, aki azt mondja, miért nem fizettem időben, az szégyellje magát! Számoljon már utána, hogy a háromszorosát már honnan a francból termeltem volna ki? Hát abba beledöglök, azt nem lehet kifizetni.

Bíró egyébként azt mondja, a kártyák is azt mutatják, van fény az alagút végén, így ügyvédjével együtt továbbra is harcolni fognak az igazáért:

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik