Szórakozás

Ariel Winter megint leoltott egy kommentelőt, aki plasztikáztatással vádolta

A Modern család sztárja, Ariel Winter pár éve kisebbre műttette melleit, amik hatalmas méretükből adódóan problémát okoztak számára.

Mellműtétje volt a Modern Family 17 éves színésznőjének
A sorozat stréber Alex Dunphy-ja hosszú ideje fontolgatta a beavatkozást, amiben mindenki támogatta.

Emellett is rengeteget változott a színésznő az évek során, ami nem csoda, hisz gyerekként ismerhettük meg a sorozatban még először, a trollok pedig rendszeresen be is támadják, rendszeresen azzal vádolva, hogy a változás biztos valamilyen szernek vagy beavatkozásnak köszönhető. De Winter már rutinosan kezeli ezeket a támadásokat.

Ariel Winter megint elintézett egy trollt, aki a testét fürkészte
A kommentelő állítja: ez tuti plasztika.

Most egy troll ismét a testét firtatta, azzal vádolva, hogy tuti mást is műttetett a mellén kívül, írja a JustJaredJr.

Hányszor műttetted az arcod és a tested eddig? Két mellkisebbítés, ez nyilvánvaló, arccsont- és állkeskenyítés és ajakfeltöltés. Elég nyilvánvaló, annyira másként néz ki már.

Természetesen meg is érkezett gyorsan Winter válasza, aki helyretette a hobbiszakértő kommentelőjét. Leginkább az arccsont- és állkeskenyítésen akadt fent, mivel angolul a kifejezésben ott a shaving, ami elsősorban borotválkozást jelent.

Nem akartam válaszolni, de muszáj megkérdeznem, mi a fasz az az arccsont- és állkeskenyítés? Amúgy minden másban is tévedsz. Egy mellkisebbítő műtétem volt és rengeteget fogytam, de gondolj, amit akarsz, szívem.

Kiemelt kép: Mat Hayward/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik