Szórakozás

Sophie Turner tisztázta, hogy nem ő tehet a Trónok harca bakijáról

Sophie Turner volt pénteken a vendég Jimmy Fallon műsorában, a Tonight Show-ban, és bár az új X-Men-filmet ment promózni, természetesen elkerülhetetlen volt, hogy ne kerüljön szóba az utolsó Trónok harca évad. A műsor folyamán ugyanis bejátszották az egyik Sophie Turner-rajongó, bizonyos Joe Jonas videóüzenetben küldött kérdését, miszerint ő hagyta-e ott azt a bizonyos kávéspoharat, amiről egy hétig mindenki beszélt.

Emilia Clarke is reagált a Trónok harca bakijára
Azóta az HBO eltüntette a poharat a jelenetből.

Fallon pedig rögtön meg is vádolta viccesen, hogy ő volt, bizonyítékként pedig előkapott egy fotót, ami az utolsó évad forgatásán készült, és amin Turner kezében ugyanolyan pohár van.

Turner viszont megvédte magát, mondván, a színésznő, akivel fotózkodott – és innentől el fogunk árulni egy fordulatot a sorozatból – meghalt a sorozatban, a poharas jelenet egy azt követő epizódban szerepel. Ráadásul mindegyik stábtag ugyanolyan pohárban kapott mindent. Viszont mivel Emilia Clarke-hoz van a legközelebb a pohár, szerinte az övé volt, kizárásos alapon. Egyébként a színésznő elárulta, hogy a Jaime-t alakító Nikolaj Coster-Waldau a színészes közös group chatjébe csak ennyit írt az epizód után:

Kiváló epizód! Az ott egy kávéspohár?

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik