Szórakozás

25 évesen még szűz, mert a szex olyan érzés neki, mint „savat önteni a nyílt sebre”

A 25 éves Sarah Bradley-t a nagyon ritka helyileg előidézett vulvodyniában (LPV) küzd, ami azt jelenti, hogy egy vattapálcika vagy egy tampon behelyezése a nemi szervébe is elviselhetetlen számára. Márciusig még ő sem tudta, hogy ebben a kórban szenved, csak akkor diagnosztizálták nála, így a közeljövőben már, a helyes orvosi ellátás után normális szexuális életet élhet – írta a Mirror.

Gyötrő fájdalmat jelent. Nagyon intenzív égést, olyan mintha savat öntenének egy nyílt sebre

– nyilatkozta Bradley, aki a decaturi kórház irodistája.

Az LPV-ben szenvedőknek extra sok fájdalomérző rostja van az intim területén, így ha valamivel érintkezésbe lép az rettenetes érzés.

Sosem tudtam 1-2 centinél többet befogadni egy péniszből, teljes gyötrelem volt

Sokáig az orvosok nem is tudták megfejteni, mi lehet a baj, az mondták, hogy állapotát a szorongás okozza. Bradley ezért próbált teljesen nyugodtan nekikezdeni, de így se lett jobb, aztán rájött, hogy az is nagy fájdalommal járt már neki, mikor 13 évesen tampont akart használni. 19 évesen kezdett el randizni férfiakkal, de túl sokáig egyikkel sem volt képes eljutni betegsége miatt.

Nagyon jól tűröm a fájdalmat. Egyszer szakadt térdszalaggal futottam le 10 kilométert, de az a fájdalom össze sem volt hasonlítható ezzel.

Mivel sokáig azt mondták neki az orvosok, hogy a szorongás miatt nem képes férfiakkal lefeküdni, a saját szexualitását is kérdőre vonta:

Azon gondolkoztam, hogy »mi a baj velem? Miért nem tudom élvezni ezt?« Egy szinten már azon morfondíroztam, hogy lehet, hogy leszbikus vagyok, hogy a férfiakkal nem működik nekem.

– mesélte Bradley, aki emiatt elkezdett az egyetem alatt lányokkal randizni, de rájött, hogy nem ez az ok, nem vonzódik a nőkhöz.

A nő végül megismerkedett egy férfivel, aki támogatja őt mindenben, és elfogadja a helyzetet.

Azt gondolom, hogy a szex csak egy kiegészítője a kapcsolatnak, nem a kulcsa. Sosem szeretném, hogy Sarah kényelmetlenül érezné magát

– mondta a 28 éves Ethan. Ezért normális aktus nem is volt közöttük, orális viszont igen, az „mindig is kellemes” volt Bradley-nek is.

A márciusi diagnosztizálás előtt a vizsgálatokon el is kellett altatni a nőt, hogy képes legyen egy specialista megvizsgálni a nemi szervét, de végre van diagnózis, sőt, Bradley-t már meg is műtötték, és eltávolították a fájdalomérző idegeket a vaginájából. Még felépülőben van az operációból, de abban reménykedik, hogy sikeres volt a műtét, és végre normális lehet a szexuális élete.

Kiemelt kép: SWNS

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik