Szórakozás

Jessie J már megint magát szívatta, hogy megelőzze a trollokat

Az énekesnő gyakori módszere, hogy inkább ő kezdi el szidni magát, mintsem a kommentelők.

A brit énekesnő, Jessie J megint nyaral, és kipakolt magáról egy tengerben mártózós képet, ahol a bikinivonala alatt jól olvasható egy régebbi tetoválása. Nagyon sokszor megtalálják rosszindulatú kommentekkel, ezeket gyakran úgy próbálja megelőzni, hogy inkább ő maga leír minden olyan dolgot, ami eszébe juthat a trolloknak.

Most is így csinált, mielőtt felfedeznék, hogy a „veszítsd” jelentéssel bíró „lose” helyett „loose” van rátetoválva. Merthogy az egy a dalszöveg, ami így írandó: „Don’t lose who you are, in the blur of the stars”.

Igen, tudom, hogy az van a tetkómon. Igen, tudom, hogy az a saját dalszövegem a saját dalomból. Igen, azt én írtam. Igen, tudom, hogy rosszul van írva. Igen, tényleg rosszul van, még egyszer leírom. Igen, Essexben csináltattam. Igen, a tetkós ember nem vette észre. Igen, 18 éves voltam akkor. Igen, még mindig tudom, mi a különbség a lose és a loose között. Igen, ez az oka, hogy mindig ilyen bikinit vagy magasderekú nadrágot viselek. Igen, tudom, hogy kicsik a melleim. Ne pazarold az idődet, hogy ezt mind leírod nekem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J E S S I E . J (@jessiej) által megosztott bejegyzés, Máj 9., 2019, időpont: 6:15 (PDT időzóna szerint)

via GIPHY

 

Kiemelt kép: Instagram.com/jessiej

Ajánlott videó

Olvasói sztorik