Szórakozás

Istenes Bence: Hazudnék, ha azt mondanám, nem hiányzik a régi, felelőtlen életem

Miután megmutatták Ádint, Vin Diesel-szerűen elmondták, mi a család.

Csobot Adél és Istenes Bence először mutatták meg kisebbik gyereküket az Instagramon, a BEST magazin legújabb számában pedig a családról, az azzal járó felelősségről is beszéltek, sok gyerekfotóval kiegészítve.

Istenes visszavett a munkából is második gyereke születése után:

Bizonyos időnek el kellett telnie, mire tudatosult bennem, hogy ez már egy másik élet. Érdekes, de tudat alatt a változás ellen mentem: ugyanúgy pörögtem, ugyanannyi munkát vállaltam, végül rájöttem, hogy az új élet más döntéseket igényel.

Csobot szerint sokat változtak a hét év alatt:

Tizennyolc éves voltam, amikor megismerkedtünk, akkoriban meggondolatlanok, szétszórtak voltunk, többször szakítottunk.

Majd Istenes felfedte, a gyereknevelésből fakadóan, érthetően feszültségek is vannak köztük, amit nem rejtenek el, mert mindenki csak a jót kommunikálja kifelé:

Vannak időszakok, mikor pattanásig feszül a helyzet, és napokig nem szólunk egymáshoz, de azért olyankor is pozitívan állunk a másikhoz. […] Hazudnék, ha azt mondanám, nem hiányzik a régi, felelőtlen életem, amikor bármit megtehettem, és akár napokon át bulizhattam. Viszont már üresnek érezném magam ettől

— fogalmazott a műsorvezető, aki hozzátette, néha irigyek azokra az ismerőseikre, akik péntekenként nem a gyerekekkel ülnek otthon, hanem kijárnak bulizni, mivel ők még moziba se jutottak el lassan két éve.

Az interjú végén egyébként van egy érdekes rész, osztályozniuk kellett 1-100-ig, mi mennyire fontos az életükben. A házasságot egyaránt 30-30-ra tették, míg Csobotnál a hűség 100, addig Istenesnél 95, illetve a különidő a másiktól az énekesnő szerint csak 30 pontnyira fontos, míg Istenes erre már 60-at adott.

Kiemelt kép: Instagram.com/benistenes

Ajánlott videó

Olvasói sztorik