Szórakozás

Kovi szexuális tanácsokat ad vlogjában a fiataloknak

Az egykori pornófilm rendező kilenc hónapja indította el saját YouTube csatornáját, ahol főleg felnőttfilmes kulisszatitkokról mesél, de egy barátja javaslatára elkezdett olyan videókat is készíteni, amelyekben fiataloknak próbál tanácsot adni, mondván ne vesszen kárba 25 év gyakorlati tapasztalata.

A Mokka műsorvezetője, Istenes László feltette neki a kérdést: miért érzi magát hiteles forrásnak a fiatalok felvilágosításában? Kovi elmondta, hogy már korábban is megkérdezték tőle, hogy pornós múltjával honnan vette a bátorságot, hogy gyerekekhez szóljon, de igyekezett tisztázni magát.

Én ezt a műfajt már húsz éve is úgy hívtam, hogy mese felnőtteknek, és lehet, hogy ez az én számból most furcsán hangzik, de sajnos elértünk oda, hogy 12-14 éves gyerekek is nézik. Nem jó, hogy erről vesznek mintát és én erről beszélek a vlogban. Én nem felvilágosítást tartok, csak elmondom, hogy mi a különbség a film és a való élet között. Azt akarom átültetni a fiatalok agyába, hogy filmből vett sztereotípiák nem működnek az életben.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik