Szórakozás

Kórházban van a Szomszédok atyja, Horváth Ádám

A Bors kereste meg telefonon a Szomszédok egykori rendezőjét, Horváth Ádámot, aki maga mondta el, hogy kórházban ápolják.

Rosszkor keresnek, beteg vagyok, esetleg a jövő héten próbáljanak hívni. Nem vagyok jobban, rosszul vagyok, egyelőre rossz is marad. Emiatt kórházban vagyok, nem is tudom, mikor hagyhatom el az intézményt

– közölte a lappal a 88 éves Horváth, aki azt nem árulta el, hogy mi a probléma, de ősszel még nagyon pozitívan beszélt az évek múlásáról.

Tudomásul veszem, hogy az idő rohamosan múlik, de nem foglalkoztat különösebben az elmúlás. Minden kornak megvan a maga szépsége, így én is próbálom azokat meglátni, megélni, megtapasztalni. Most épp az utóbbi van napirenden.

Nemcsák Károlynak nem tetszett a Szomszédok-vírusvideó
Szerinte nem vicces, csak ugráló képek logikai rendszer nélkül.

A Szomszédok Janka nénije, Pásztor Erzsi rendszeresen tartja a kapcsolatot Horváth feleségével, Csűrös Karolával.

Napi szinten tartjuk a kapcsolatot, mondhatni családi barátságban vagyok Ádámékkal. Feleségével, Csűrös Karolával éppen a napokban beszéltem. Természetesen tudok Ádám betegségéről, de őt ismerve biztos vagyok abban, hogy még hosszú ideig köztünk marad. Mondtam is Karolának, hogy ne hagyja, hogy Ádám „lustálkodjon”, mindent tegyen meg, hogy visszatérjen az ereje.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik