Szórakozás

„Nem nélküli szörnyeteg vagyok”

Jazmin Bean tinédzser kora óta odavan az alternatív divatért, „nem nélküli szörnyetegnek” öltözködik, és „nem érdekli, ha mások megijednek” tőle – írta a Metro.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⁎ꆤ̴ᆺꆤ̴⁎ (@jazminbean) által megosztott bejegyzés, Márc 31., 2019, időpont: 12:49 (PDT időzóna szerint)

Bean extrém külseje főként a különleges kontaktlencséinek, kísérteties sminkjeinek és vészjósló kiegészítőinek, így műfüleinek köszönhető.

Amikor elkezdtem, különböző dolgokkal, különböző szubkultúrákkal játszottam, és arra törekedtem, hogy ezeket a saját magamévá fejlesszem.  Szeretem ezt a kinézetet úgy alapvetően, hogy úgy nézek ki mint valami apró teremtmény, egy szuperhős vagy egy ördögi gazember.

A magát nem nélkülinek tartó Bean mell-leszorítót, bindert is visel, hogy lapos legyen a mellkasa, de a jövőben szeretne műtéten is átesni, hogy ezzel ne legyen többé gondja, meg mert attól is tart, hogy ezzel nem tesz jót a bordáival.

Ez lenne az ideális, de magától értetődik, a műtét nagyon drága, és noha nem kockázatos, nagy ugrás lenne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⁎ꆤ̴ᆺꆤ̴⁎ (@jazminbean) által megosztott bejegyzés, Febr 23., 2019, időpont: 12:00 (PST időzóna szerint)

Legtöbbször a japán mondavilág és kultúra által ihletett személyiségének öltözik fel, de néha ezen tompít, hogy elkerülje a zaklatásokat. Sokaknak nem tetszik, ahogy kinéz, nem fogadják el az alternatív életvitelét, de a családja és a barátai nem ilyenek, ők úgy akceptálják, amilyen. Bár szerinte a legtöbben nem is gonoszok, egyszerűen csak kíváncsiak.

Azon dolgozik jelenleg, hogy létrehozhassa a saját sminkmárkáját, ami az alternatív szubkultúrák tagjait szolgálná ki.

A tanácsom azoknak, akik így szeretnének kinézni, hogy mindenekelőtt találják meg a saját stílusukat, mert őszintén, nem szeretjük az utánzókat

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik