Szórakozás

Kylie Minogue pár centire az ausztrál miniszterelnöktől szexelt az INXS énekesével egy repülőn

Kylie Minogue 1989 és 1991 közt járt az INXS énekesével, Michael Hutchence-szel, akiről most egy dokumentumfilmben készült Mystify: Michael Hutchence címmel. Ebben elmondja Minogue, hogy a kapcsolata a rosszfiú imázzsal rendelkező rocksztárral teljesen átformálta nem csak a róla kialakult jókislány képet, de az életét is – írja a Mirror.

Szex, szerelem, kaja, drogok, zene, utazás, könyvek, mondj bármit, ő megtapasztalta. A partnereként pedig én is megtapasztaltam mindent vele. Ha érzéki ember vagy, akkor az összes érzéked stimulációra szorul. Abszolút felkeltette a vágyaimat dolgok iránt a világban.

A dokumentumfilmben Minogue kendőzetlenül beszél a kapcsolatukról az 1997-ben öngyilkosságban elhunyt rocksztárral. Elmeséli például azt is, hogy tagja lett általa az úgynevezett Mile High Clubnak, ami azt jelenti, hogy szexeltek egy repülőn a magasban. Méghozzá nem is akárhogy, egy takaró alatt kábé 30 centiméterre Ausztrália akkori miniszterelnökétől.  Ugyanakkor azt nem mondja el, miért döntött úgy, hogy szakít az énekessel, csak azt mesélte el, hogy miután megtörtént, Hutchence a padlón zokogott összetörve, amitől rettenetesen érezte sokáig magát Minogue.

Kiemelt kép: Patrick Riviere/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik