Szórakozás

Will Smith imádja a drámai Kaliforniába jöttemet

Egy fiatal filmes, Morgan Cooper nemrég újragondolta Will Smith legendás vígjátéksorozatát, a Kaliforniába jöttemet kemény drámává egy előzetes formájában, amit aztán feltöltött YouTube-ra. A videó elég nagyot ment, míg végül elért Smith-hez is, aki csinált egy videót Cooperrel, amiben valósággal körberajongja az ötletet és annak kiötlőjét.

Morgan csinált egy elképesztő előzetes a Bel-Airhez. Zseniális ötlet, a drámai verziója a Kaliforniába jöttemnek a következő generáció számára. A drámai verziója ezeknek az ötleteknek azt jelenti, hogy a korábbi történetszálakat is használhatod. De nem lesz az az érzése az embernek, hogy csak újra megcsinálod ugyanazt az epizódot, mert ezek a sztoriszálak teljesen újakká válnak az új, drámai perspektívától.

Cooper egyelőre csak egy YouTube-videó formájában készítette el az előzetest, és kérdéses, hogy lesz-e belőle valami, de ne lepődjünk meg, ha az eredeti sorozat jogainak tulajdonosai kedvet kapnak hozzá, hogy remake-eljék azt vele, látva videója népszerűségét. Will Smith ugyanis támogatja az ötletet.

Kiemelt kép: NBC

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik