Szórakozás

Louis Tomlinson teljesítette egy 83 éves bácsi álmait, aki elveszítette a feleségét

Az egykori One Direction-tag, tudjátok.

Louis Tomlinson nemrég új dalt lökött ki a YouTube-ra, ehhez pedig készült később egy nagyon speciális videoklip is, amiben az énekes egy 83 éves bácsi bakancslistájáról akar kihúzni egy-két dolgot. A történet főszereplője Richard, aki pár éve veszítette el Alzheimer-kórban szenvedő feleségét:

Nagyjából egy hónapja találkoztam egy nagyszerű emberrel, Richarddal. Volt néhány dolog, amit mindig is meg akart tenni, én pedig azt gondoltam, segítenek neki ebben. Ez a videó különösen fontos számomra: Richard a klasszikus példa arra, hogy egy félelmet nem ismerő ember hol gyújt fényt a tragédia sötétjében, hogy nevetve és szórakozva éljen meg számára fontos dolgokat.

A videó tényleg megható lett, a bácsi vezethet helikoptert, tetovál, beültetik egy versenyautóba száguldozni, felülnek a hullámvasútra, majd a végén jön a katarzis: Richard szeret énekelni, ezért Tomlinson elviszi egy koncertjére, ahol a 83 éves bácsi tenor hangjától nem győznek zokogni az emberek.

Már csak azért is érdekes a videó, mert Tomlinson életét végigkísérték a tragédiák az elmúlt években: anyját leukémiában vesztette el, míg 18 éves húga szívinfarktusban hunyt el pár hónappal ezelőtt.

Könnyek nélkül nehéz lesz kibírni a videót, már most szólunk:

Nem akar Ariana Grandéval versenyezni, ezért újragondolja karrierjét Louis Tomlinson
Az Ez ki? kérdésekre válaszolva: a One Direction egyik tagjáról van szó.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik