Szórakozás

Harrison Ford szerint a III. világháború zajlik, legalábbis az éghajlatváltozás kérdésében

A 76 éves színész is részt vett a montreáli Nature Champions környezetvédelmi csúcstalálkozón, ahol természetesen fel is szólalt — elég keményen.

A III. világháború közepén járunk, minden egyes fronton harcolnak, ezért minden ember részese is ennek az egész problémának. Egyszerűen nyernünk kell, a bolygónk túlélése a tét. Itt az ideje all-int mondania mindenkinek!

hívta fel ismételten a figyelmet Harrison Ford az éghajlatváltozás problémáira, egyben arra, hogy a fiataloknak szavazniuk kell, olyan vezetőket megtalálva, akiknek fontos a bolygónk jövője. Ezzel nyilván keményen odaszólt Donald Trumpnak is. A színész találkozott Justin Trudeau, kanadai miniszterelnökkel is, akit nem győzött fényezni a csúcstalálkozó létrejötte miatt:

Nagyon hálás vagyok azért, amit a kormányuk csinál. Ez tényleg követendő példa: az erkölcsi vezetés, a környezet iránti elköteleződés útmutatás a helyes élethez, ami a környezetvédelmet illeti.

A konferencia célja egyébként az volt, hogy összegyűjtsék a filantrópokat, üzleti vezetőket, környezetvédelmi minisztereket, támogatókat, hogy egy nagy és globális összefogással kiépítsenek egy környezetvédelmi összefogást.

Kiemelt kép: The Canadian Press/PA Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik