Szórakozás

Cinthya Dictator őszintén mesélt arról, hogy miért volt annyira vékony az elmúlt években

Az utóbbi időszakban sikerült híznia néhány kilót, miután tavaly nyáron egy pszichiátriai kezelést is megjárt. Cinthya Dictator elmondta, hogy táplálkozási zavara összetett probléma, amit nagyon nehéz kezelni.

Ez az a téma, amiről nem könnyű nekem beszélni. Nyilván mindenkinek feltűnt, hogy az elmúlt években gyakran volt súlycsökkenésem. Ennek egyébként szervi okai is vannak, azon kívül, hogy pszichés okai is

– kezdte InstaStoryjában.

Magamnál azt is észrevettem, hogy bizonyos szintig beleragadtam a gyerekkorba és ha nem eszem, akkor a testem is egészen gyermeki verziót tud ölteni. Valahogy ebben a gyermektestben én komfortosan érzem magam, annak ellenére, hogy vágyodom a nőiesség felé is. És ezen felül még van egy gyomorszájszűkületem és egy rekeszsérvem, ami miatt nem tudok sokat enni, mert rosszul leszek és ez a kettő sajnos nagyon jól kiegészíti egymást.

Cinthya Dictator arról is beszélt, hogy mennyire rosszul élte meg a nyilvánosság támadásait.

Nem sokat segített a folyamatos ítélkezés és a kommentelők véleménye. Mindig elmondták, hogy mennyire ocsmány vagyok, meg gusztustalan, mint egy beteg kisfiú. Elvesztettem a motivációmat abban, hogy szebb lehessek. Úgy gondoltam, úgyse tudok megfelelni, úgyis ocsmánynak tart mindenki, ezért visszamenekültem a gyerekkorba és a nemtelenségbe, hogy ne kelljen azt a felelősséget magamra venni, hogy hogyan is válhatok nővé.

Kiemelt kép: Instagram/@cinthyadictator

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik