hsm
Szórakozás

Vanessa Hudgens már megint Zac Efronról és a viszonyukról sztorizott

Az egykori High School Musical-sztár, Vanessa Hudgens egy podcastben beszélt arról, milyen volt az élete, mikor Zac Efronnal jártak a tinifilmek forgatásának idején. Megint elmesélte, hogy kezdődött a kapcsolat:

Tök organikusan indult egyébként. Akkoriban nem is lehettem volna hálásabb, hogy egy ilyen kapcsolatban voltam éppen. Ez egy őrületesen nagy dolognak számított, a világ minden szempárja ránk figyelt, rettentő fura dolgokon mentünk keresztül. Jó, hogy volt mellettem akkoriban valaki, akivel ezt megéltem, egymást a földön tartottuk, és támaszkodhattam a másikra. Egyszer nagyon összekaptunk Zac-kel a forgatás alatt, a rendező meg odajött hozzánk, hogy »Ó, ne, ettől most szét fog esni a filmünk!«, de profik voltunk. Úgy gondolkodtam, »Oké, ezt most félretesszük, és csináljuk, amit csinálnunk kell«. Aztán elrendeztük a gondjainkat, ez a kapcsolat pedig érettebbé tett

mesélte a színésznő. Egyébként nagyon sokan a mai napig úgy vélik, pusztán marketinghúzás volt Efron és Hudgens viszonya. Amíg pedig ezen fogtok most agyalni, itt hagyjuk ezt a katasztrofálisan szívecskés gifet:

via GIPHY

 

Kiemelt kép: Jordan Strauss/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik