Szórakozás

Serena Williams úgy gyárt ruhákat, hogy Meghan hercegné szintjéhez méltó legyen

Meghan hercegnét tavaly elcsípték egy szürke S By Serena blézerben, ami Serena Williams ruhamárkája, természetesen rögtön el is kapkodták az összeset abból a blézerből. Williams és Markle régóta országos barátnők, így nem csoda, hogy a hercegné barátné cuccaiban jár nyilvánosan, reklámozva azt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The face you make when you and Duchess of Sussex Meghan have matching @serena blazers 😍 #BeSeenBeHeard Link in bio to shop the collection!

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés, Okt 16., 2018, időpont: 5:51 (PDT időzóna szerint)

Williams most a Business Of Fashionnek nyilatkozta ezzel kapcsolatban, hogy alapból úgy is készítik a ruháikat, hogy méltó legyen Markle-höz, ha már egy hercegné hordja a márkáját.

Nézd, ha odaadjuk Meghannak a cuccainkat, a lehető legjobb minőséget kell gyártanunk. Szóval a csapatomnak mindig azt mondom, hogy biztosak kell lennünk benne, hogy annyira jó minőségű, hogy, tudod, egy előkelő hercegnőnek is megfeleljen.

Az interjúban Williams azt is elmondta, hogy ő szervezte Meghan babaváró buliját és rengeteg energiát beleölt, hogy tökéletes legyen, mivel perfekcionista.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images, DirecTV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik