Szórakozás

Itt az első arra utaló jel, hogy Meghan hercegné hamarosan tényleg szül

Azt a terhesség bejelentése óta sejtjük, hogy valamikor tavasszal születik meg Harry herceg és Meghan hercegné gyereke. Aztán az is kiderült, hogy valamikor április végén-május elején születik meg a gyerek, de hogy pontosan mikor, arról csak jóval később értesülünk majd. Harry hercegék ugyanis kitalálták, hogy ismét szembemennek a hagyományokkal, és a hercegné nem egy körbekordonozott kórházban fog szülni, hogy aztán pár órával később több tucatnyi fotós előtt bájologjon, hanem titokban vonul kórházba, és ha már kiörömködték magukat, majd bejelentik a nyilvánosságnak is, hogy megszületett a gyerek.

Ettől függetlenül sejteni lehet, hogy gyakorlatilag bármelyik nap jöhet a gyerek, ugyanis a Cosmopolitan azt írja, megérkezett az országba Doria Ragland, vagyis a hercegné anyja, aki a korábbi hrek szerint jelen lesz a szülésnél, illetve az első időszakot együtt tölti majd a herceggel, a hercegnével és az újszülöttel.

De azért próbáljon meg mindenki higgadtan viselkedni a következő két hétben, annak ellenére is, hogy bármelyik napon világra jöhet az új royal baby.

Kiemelt kép: Ben Stansall – WPA Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik