Szórakozás

Úton elgázolt állatokból is főz családjának a spórolásbajnok anya

Amikor a kisfia, Wilf 3 éves lett, Laura Ansbro úgy döntött, otthagyja a munkáját, hogy főállású anya lehessen. Ahhoz azonban, hogy ezt megtehesse, alaposan le kellett faragnia háromtagú családja kiadásait – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A 33 éves Laura a szülés után még visszament a munkahelyére, ahol marketingesként dolgozott, de egy idő után úgy érezte, a karrierjénél sokkal fontosabb, hogy a kisfia mellett lehessen. Amikor elhatározta, hogy otthon marad, a férjével Max-el összedugták a fejüket, hogy kitalálják, hogyan fognak tudni megélni a nő fizetése nélkül. Rájöttek, hogy a legtöbbet az ételeken tudják spórolni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Laura Ansbro (@millennial_hunter_gatherer) által megosztott bejegyzés, Ápr 5., 2019, időpont: 3:03 (PDT időzóna szerint)

Szokásukká vált, hogy esténként végigjárják lakhelyük környékén működő öt szupermarketet, és bevásárolnak a 80-90 százalékkal leárazott, lejáratközeli ételekből. A módszerük lényege abban áll, hogy a legtöbbször hatalmas tételekben vásárolnak és telepakolják a három fagyasztójukat. Többször előfordult már, hogy egy egész disznót is megvettek, hat egész csirkét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Laura Ansbro (@millennial_hunter_gatherer) által megosztott bejegyzés, Dec 5., 2018, időpont: 11:46 (PST időzóna szerint)

A legextrémebb módszerük azonban minden kétséget kizáróan az, hogy az úton elgázolt állatokat is megeszik. Max ért annyira a húshoz, hogy tudja, mint biztonságos hazavinni és feldolgozni és mit nem. A család evett így már őzet, fácánt és galambot is.

Laura nemrég indított egy Instagram-oldalt, ahol vásárlási és konyhai tippeket ad a spórolni vágyóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik