Szórakozás

Van egy olyan gyanúnk, hogy Meghan hercegné kezeli ezt az Instagramot

A brit királyi család tagjai le vannak tiltva a közösségi média használatáról, így az Instagramról is. Helyette kaptak hivatalos oldalakat, mint például a Sussex Royal, amin Harry herceg és Meghan hercegné életét követhetjük nyomon, de persze nem szelfikkel, mint valami földi halandó oldalán. Az ilyen hivatalos oldalakat általában egy hozzáértő személyi asszisztens szokta kezelni, de a Sussex Royal esetében felmerül annak a gyanúja, hogy maga a hercegné posztol az oldalra.

Nyilván találgatás az egész, de a Just Jared egészen hihető érveket szedett össze:

  • Bizonyos szavakat az oldalon nem a brit, hanem az amerikai helyesírás szerint írtak, így például az organization és a re-energized szavakat, amiket ha egy brit írt volna, akkor nem z-vel, hanem s-betűvel írt volna.
  • A szóhasználat is amerikai – az egyik posztban a diaper szót használták, ami a pelenka amerikai megfelelője. A britek ezt a szót nem használják, ők a nappy kifejezést írnák erre.
  • Az már kevésbé erős érv, hogy az oldalon használnak emojikat is, de végülis ez is utalhat arra, hogy a hercegné kezeli az oldalt.
  • Nem csak fontban, de dollárban is megadtak az oldalon összegeket, miközben adományokról írtak.

Egyébként várhatóan ezen az oldalon jelentik majd be azt is, hogy megszületett a hercegi pár gyereke, aki – ha minden a terveik szerint alakul – kivételesen nem úgy születik majd, hogy a fél világ a kórház ajtaját figyeli majd közben.

Kiemelt kép: Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik