Szórakozás

Nánási Pál: Csak egy puncifotós vagyok, aki elvette Ördög Nórát, aztán nagy lett a pofája

Nánási Pál egyik ártalmatlannak tűnő fotója alatt kitört a kommentcsata, miután néhányan a képen megjelenített reklámok miatt panaszkodtak. A fotós beszállt a szópárbajba és elmondta, hogy csak olyan dolgokat reklámoznak, amit egyébként is szeretnek és szerinte különben sincs semmi gond az ilyen tartalmakkal.

A szép megfogalmazás nem sokat segített, ezért Nánási második körben viccesre vette a figurát és kiparodizálta a saját helyzetét.

húúú ezt még nagyon hosszan tudnám mondani. Kb. 20 éve forog az életem a reklám körül és nagyon sokat változott a világ azóta is. Nekem semmi furcsa nincs a reklámban. Sőt még akt fotókat is csináltam sokat. Bár ennek semmi köze a reklámhoz. Vagyis csak annyiban igen hogy volt idő amikor a meztelenség volt a legerősebb reklám erő. Húú, na látom velem sok baj van. Én csak egy puncifotós vagyok aki elvette az Ördög Nórát aztán nagy lett a pofája. Szóval ez hosszú és én meg nem tudok írni, mert az ujjam az exponáló gombhoz szokott👍Bár egy jó Samsung-on jól esik a pötyögés🤣🤣👍(vicc volt), de tényleg👍

– írta a fotós.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés, Ápr 18., 2019, időpont: 1:21 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@ordognora

Ajánlott videó

Olvasói sztorik