Szórakozás

2019-re eljutottunk oda, hogy Justin Bieber együtt menti meg a bolygót Leonardo DiCaprióval

Az elmúlt időszakban viszonylag sok helyen és sok cikkben lehetett olvasni arról, hogy a bolygónk nincs túl jó állapotban, és ezzel kéne kezdeni valamit. Ez viszont már az a helyzet, amikor nem elég szelektíven gyűjteni a szemetet, kell valami sokkal, de sokkal komolyabb dolog is. Például hogy Ariana Grande, Justin Bieber meg Leonardo DiCaprio felálljon egy színpadra énekelni.

Mondjuk hogy utóbbi fog-e énekelni, az erősen kérdéses, mert az elmúlt évtizedekben erről az oldaláról lemaradtunk, de mivel az alábbi videóban DiCaprio neve gyakorlatilag csak és kizárólag énekesek, rapperek és zenészek mellett szerepel, nehéz másra gondolni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Apr 17, 2019 at 11:29am PDT

Hogy ez az egész pontosan mi lesz, az sajnos még nem derült ki, mindössze annyit tudunk, hogy a kitalálója és összehozója az egésznek egy Lil Dicky nevű amerikai rapper, a projekt címe pedig Earth, vagyis Föld. Bieberen és DiCaprión kívül pedig még olyanok vesznek részt benne, mint Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Katy Perry, a Backstreet Boys meg egy rakás más híresség.

DiCaprio egyébként nem most kezdte a környezetvédést – évek óta tudatosan foglalkozik a témával, már egy dokumentumfilmje is megjelent a globális felmelegedés problémájáról.

Kiemelt kép: Tommaso Boddi/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik