Szórakozás

Nem viszi el táncolni a lányát az apa, mert szerinte félreérthető

Pár napja kering a Redditen egy bejegyzés amiben egy apa váratlan hevességgel szólalt fel az apa-lánya tánccal szemben, mert szerinte az egész nagyon félreérthető. Neki ugyanis az jut eszébe az Amerikában egyébként nagy hagyománnyal bíró közös programról, mintha randizni vinné el a saját lányát.

Az egész egy Valentin-napi reklám kapcsán fogalmazódott meg benne, ahol egy ilyen apa-lánya táncot hirdettek. Rögtön közölte a feleségével, hogy a jövőben ő nem akar majd ilyenen részt venni, mert bizarrnak és szexuálisan félreérthetőnek tartja. A felesége persze kiborult, és azt vágta a fejéhez, hogy

ezzel fájdalmat fog okozni a lányuknak és megfosztja egy igazán különleges élménytől.

A pár gyereke egyébként mindössze két éves, szóval egy darabig még nem lesz esedékes a tánc, ugyanakkor a férj azt is leszögezte, hogy ha a lányának ez lesz a kívánsága és tényleg nagyon szeretné, akkor el fognak menni együtt táncolni, de továbbra is helytelennek tartja a dolgot.

A bejegyzés olyan indulatokat szült a fórumon, hogy már három kiegészítés is megjelent az eredeti szöveg alatt.

Az elsőben arról ír a a férfi, hogy a felesége soha nem ápolt szoros kapcsolatot az apjával, neki még csak esélye sem volt arra, hogy ilyen közös programon vegyen részt, ami érthetően fáj neki, és nem akarja, hogy a saját lánya is így járjon.

A másodikban már hosszabban kifejti, hogy bárki bármit mond, ő ettől még nagyon szereti a lányát, a világon a legjobban vele szeret lenni, de egy idő után a dolgok változni fognak, példaként azt említi, hogy

a szoptatás is teljesen természetes dolog, de ha azt látjuk, hogy egy 10 éves fiút szoptat az édesanyja, kellemetlenül fogjuk érezni magunkat.

Zárásként kikéri magának, hogy seggfej lenne, a jövőben is igyekszik a lehető legjobb apja lenni a lányának, függetlenül attól, hogy elmennek-e táncolni, vagy sem.

 

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik