Szórakozás

Tóth Gabi: Nem aranykanállal a seggemen születtem

Az énekesnő vasárnap délután egy fotóval tudatta, hogy párja megkérte a kezét. A híren kívül azonban részleteket nem osztott meg és az újságoknak sem akart nyilatkozni. Tóth Gabi most azt gondolja, hogy egyes bulvárlapok ezért bosszúból le akarják járatni új munkáját.

Tóth Gabi kezét megkérték, igent mondott
Mátkád lettem szerelmem! - írta a poszthoz.

Nem akartam beszélni az eljegyzésünkről nyíltan a bulvárnak, meg nem akartam kiteregetni ezt az egészet. Ők erre nagyon megsértődtek és a Budapest Dalt elővették és megpróbálják az egész projektet hátráltatni és lejáratni bosszúból

– mondta Facebook live videójában az énekesnő, aki hosszasan és sírva beszélt arról, hogy a családja nehéz anyagi körülményei ellenére is sikerült elérnie a céljait.

Egyáltalán nem felejtettem el, hogy honnan indultam. Egy másodpercig sem voltam elszállva. Aki engem ismer, az tudja, hogy engem a hírnév, a magamutogató külsőségeskedés nem vonz. A színpadon imádok nyüzsögni, élni, énekelni, megmutatni az érzéseinknek az összes színskáláját, de mint magánember én csak próbálok szeretni, jó ügyek mellé állni, támogatni, segíteni. Én dugványoztam a hagymát, nyomkodtam le a földbe. 14 órákban dolgoztam a Balatonon éhbérért, hogy megvegyem a tankönyveimet, nem azért, hogy elmenjek bulizni. Nem aranykanállal a seggemen születtem, hanem egy teljesen egyszerű családban nőttem fel.


Kiemelt kép: Instagram/@tothgabi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik