Szórakozás

Maisie Williams szüneteltetni akarja a színészetet a Trónok harca után

A Trónok harcában Arya Starkot alakító Maisie Williams úgy döntött, hogy szünetelteti a színészi karrierjét egy időre, számol be róla a Mirror. A 22 éves színésznő 12 évesen kezdett el játszani a sorozatban, a Rolling Stone-nak adott interjújában pedig elmondta, hogy részben azért is festette be rózsaszínre a haját most, hogy elkerüljék a szerepajánlatok.

Valószínűleg tudat alatt azért festettem be a hajamat, mert nem akartam dolgozni. Elég jó módszer rá. És annyira jó érzés, hogy végre önmagam lehetek.

Elmondta, hogy amíg forgott a sorozat, addig nem tudott úgy kísérletezni a külsejével, mint a legtöbb kamasz lány, mivel folyamatosan Arya-nak kellett kinéznie, de most, hogy a sorozatnak vége, végre bepótolhatja ezt.

Ami a legdurvább felismerés volt a sorozat végével nem is az, hogy véget ért, hanem az, hogy szabad vagyok. Azt csinálhatok most, amit csak akarok.

Williams-nek van egyébként már egy leforgatott X-Men-filmje, az Új mutánsok, aminek kissé kérdéses a bemutatója azóta, hogy a Foxot felvásárolta a Disney, szóval még akár láthatjuk is őt hamarosan újabb szerepben, de azt leszámítva egy darabig nem fogjuk majd látni, úgy tűnik.

Kiemelt kép: Charles McQuillan/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik