Szórakozás

Vajna Tímea először szólalt meg férje halála óta

Vajna Tímea a BEST magazinnak adott rövid interjút, így először szólalt meg férje, Andy Vajna halála óta. Kiderült, továbbra is 2000 négyzetméteres budai ingatlanjukban lakik a filmproducer özvegye, holott Vajnával ketten is eltévedtek az óriási kúriában.

Minden rám szakadt. Amíg nem zajlik le a hagyatéki tárgyalás, rengeteg elintéznivalóm van, rendszeresen hajnali háromig fenn vagyok. Minden percem be van osztva.

Ahogy írják, „az asszony, akinek mindig tökéletes volt a sminkje, a frizurája, és az utolsó divat szerint öltözött, most kicsit máshogy fest”. Ugyanakkor még a beszélgetésre is csak budapesti fánkozójában volt ideje, annyi a teendője. Nem csoda, hogy „a gondok nyomot hagytak az arcán”.

Kiderült, eltűntek a barátok, akik Vajnával és feleségével szerették tölteni idejüket, az Instagramon pedig a pozitív kommenteket felváltották a gúnyos hozzászólások. Továbbá olvasható, hogy ki kell ismernie magát még jobban az üzleti világban, mert bizony „néha kidől egy-egy csontváz a szekrényből, előkerül egy újabb offshore cég”.

Vajna Tímea egyébként a tengerentúlon képzeli el a jövőjét, már az állampolgárságot próbálja megszerezni, de filmes karriert is épít: szerepelt a Wonder Woman második részében, és az új Terminátor moziban is feltűnik majd — apróbb szerepekben.

Frissítés (11:19): az interjúval kapcsolatban Vajna Tímea azt posztolta Facebookra, a magazin nem kereste meg — a BEST szerint megtörtént az interjú, tanúk is vannak rá.

Vajna Tímea szerint a BEST nem kereste meg őt, a magazin szerint tanúk is vannak az ellenkezőjére
Mindennek az apropója egy interjú a hetilap pénteki számában.

Kiemelt kép: Timur Emek/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik