Szórakozás

Johnny Depp egyszer annyira féltékeny lett James Francóra, hogy feleségét cipőkkel dobálta meg

Johnny Depp és Amber Heard szerencsére elváltak, de nemrég a Hollywood Life szellőztetett meg bírósági papírokat, amik szerint Depp perre viszi némelyik vitájukat. Na, erre most válaszolt Heard is, brutális részletekkel, ugyanis férje az alkoholtól és a kábítószerektől teljesen beszámíthatatlan volt — még a repülőn is:

Forgattam egy romantikus jelenetet James Francóval egy nappal korábban, Johnny orvosai pedig elmondták, hogy ő mennyire ideges volt emiatt. Elkezdett hozzám tárgyakat dobálni, de megpróbáltam nem reagálni erre, ami még jobban felidegesítette. Székeket lökött elém, üvöltött, provokált, és csak azt kiabálta: »James Franco!«

írta Heard a New York Postban. Továbbá azt is elmondta,

aztán felálltam, ő pedig megrúgott a hátsómon, amitől elestem. A cipőit is hozzám dobta, míg a földön feküdtem. Csak üvöltött, én meg elrohantam a mosdóba, és ott voltam a repülőút további részében.

Egyébként ebben az állapotában csak Szörnynek hívták Deppet. Az ügy/házasság továbbra is nehezen értelmezhető, mivel mindkét fél hasonló történeket állít a másikról.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images for Spike TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik